Welkom bij

Sally's to Go

 

Sallys-to-Go

Geen tijd, maar toch lekker, snel en goed willen eten ?

Dan is Sallys-to Go wellicht een uitkomst.

U heeft een drukke dag achter de rug, of u moet snel weer door. Of het ontbreekt gewoon even aan de tijd om naar de supermarkt te gaan. Mogelijk ziet er gewoon tegenop om weer een uur in de keuken te staan. Sally begrijpt dat. En daarom biedt Sally met Sally’s-to-Go de mogelijkheid aan gasten, om toch goed en lekker te eten. Ook al heeft u weinig tijd of zin om te koken.

Sally’s-to-Go is geen vervanging voor een “verwen-avondje” in ons restaurant. Toch kunnen wij u op deze manier van lekkere Indonesische gerechten te laten genieten. Ook als u eens wat minder tijd heeft.

Sally’s-to-Go gerechten bestelt u vooraf via internet en zijn af te halen bij Sally’s Kitchen in Amersfoort tussen 17.00 en 18.00 uur.

Nasi Bungkus Vega

Het menu Nasi Bungkus Vega (Vegetarisch) begint met een basis van witte rijst. Daarnaast Gado Gado. Dit zijn geblancheerde groenten met een laagje pindasaus.  Verder Tahu Telor gemaakt van omelet met groenten. Soja Oseng Oseng Tahu; gemarineerde soja met tempeh in een zoet pikante saus en tot slot Sambal Goreng Telor (ei in pittige saus van rode lombok en kokos).

Nasi Bungkus Menu

Voor het Nasi Bungkus Menu – letterlijk “Rice to Go” – hebben we gekozen voor witte rijst als basis. Dit gerecht komt met 2 vleesgerechten. Allereerst Daging Semur; een heerlijk Javaans rundvleesgerecht dat zacht gestoofd is in nootmuskaat en soja. Daarnaast bevat dit gerecht Ayam Pedas. Dit is kip in een saus van rode Lombok en Sereh (Citroengras). We maken het gerecht af met Sambal Goreng Telor oftewel ei in pittige saus. Tot slot Sambal Goreng Buncis. Dit zijn sperzieboontjes bereidt in kruidige kokossaus.

Nasi Bungkus Speciaal

Voor het Nasi Bungkus Menu – letterlijk “Rice to Go” – hebben we gekozen voor witte rijst als basis. Dit gerecht komt met 2 vleesgerechten. Allereerst Daging Semur; een heerlijk Javaans rundvleesgerecht dat zacht gestoofd is in nootmuskaat en soja. Daarnaast bevat dit gerecht Ayam Pedas. Dit is kip in een saus van rode Lombok en Sereh (Citroengras). We maken het gerecht af met Sambal Goreng Telor oftewel ei in pittige saus. Vervolgens Sambal Goreng Buncis. Dit zijn sperzieboontjes bereidt in kruidige kokossaus. Tot slot, en dit is het verschil met Nasi Bungkus, vullen we het aan met een stokje kip saté geserveerd met een milde saus van gemalen pinda’s.