MENU

Diner

Sally’s Voorgerechten

SOTO AYAM

Javaanse kippensoep met glasnoedels,
taugé en ei

8.50

LUMPIA AYAM

Knapperige loempia’s gevuld
met kip en groenten

7.50

KETOPRAK

Mihoen met tahu, taugé en een soja-pindasaus.

7.50

LUMPIA SAYUR

Knapperige lumpia’s met
groente en zoete chilisaus

7.00

MARTABAK TELOR

Krokant flensje met rundvlees in
curry kruiden en pittige pindasaus

8.00

MARTABAK DAN LUMPIA

Combinatie martabak en loempia

8.50

Sally’s Combinatie Gerechten

(Per persoon minimaal 2 van onderstaande gerechten)

VLEESGERECHTEN

DAGING SEMUR

In nootmuskaat gesmoord rundvlees
met tomaten in milde sojasaus

14.50

 DAGING RENDANG

Zacht gestoofd rundvlees in middel pikante kokosmelk

14.50

DAGING BUMBU RUJAK

Gesmoord, gekruid rundvlees met laos, limoen blad en rode lomboks

14.50

KIPGERECHTEN

AYAM MADU

Kippendij-filet in licht pikante honingsaus

13.50

AYAM PANGGANG JAKARTA

Geroosterde kip met kemiri noten en gember in sojasaus

14.50

AYAM PEDAS

Kippendij-filet in pikante saus van sereh, laos en laurierblad

13.50

VISGERECHTEN

IKAN BALADO PEDAS

Gebakken kabeljauw in pikante saus
van rode pepers en uien

16.00

IKAN GORENG SAUS MENTEGA

Gebakken kabeljauw
met boter-sojasaus

16.00

UDANG BAKAR

Gegrilde garnalen gemarineerd
in knoflook en limoen

14.50

SAMBAL GORENG UDANG PETE

Kleine garnalen met petehbonen
in kruidige kokosmelk

15.00

SATÉ’S

SATE TAHU

Drie stokjes geroosterde tahu-saté
met kruidige pindasaus

8.00

SATE AYAM

Vier stokjes geroosterde kipsaté
met kruidige pindasaus

11.50

SATE DOMBA

Vier stokjes geroosterde lamssaté
met sojasaus

12.50

SATE MARANGGI

Vier stokjes geroosterde rundhaassaté
met geurige soja-pindasaus

12.50

VEGETARISCH

TUMIS BUNCIS KECAP

Geroerbakte boontjes met
tahu in sojasaus

11.50

GADO-GADO

Geblancheerde groente
met dressing van pinda’s

12,50

TAHU TELOR

Omelet met tau en taugé, gekruid met geurige pindasaus

11.50

RENDANG KADELAI

Rendang van gemalen sojabonen
in middelpikante kokosmelk

13,50

OSENG-OSENG TAHU TEMPEH

Gebakken tahu en tempe in

een zoet pikante saus

12,75

SAYUR LODEH

Geblancheerde groenten in kokos

12,50

SAMBAL GORENG BUNCIS

Boontjes in pikante kokossaus

10,50

Wij serveren de gekozen gerechten met atjar, keripik kentang en witte rijst. Indien u gele rijst, nasi of bami bij de combinatie gerechten wenst + € 2.50

Sally’s Driegangen Menu’s

MENU NASI GORENG JAKARTA

SOTO AYAM

Javaanse kippensoep met glasnoedels, taugé en ei

of

LUMPIA

Knapperige loempia’s gevuld met kip en groenten

Sally's Indonesian Kitchen Menu

Geserveerd op een bord

NASI GORENG

Gebakken rijst

RENDANG

Zacht gestoofd rundvlees in
middel pikante kokosmelk

DAGING SEMUR

Gesmoord rundvlees met tomaten en nootmuskaat
in milde sojasaus

SATE AYAM

Geroosterde kipsaté met kruidige pinda saus

SAMBAL GORENG TELOR

Ei in pittige saus

PERKEDEL KENTANG

Aardappelkoekjes met gehakt

SAMBAL GORENG BUNCIS

Boontjes in pittige kokossaus

ACAR KETIMUN

Komkommer in zoetzuur

KERIPIK KENTANG

Aardappelsticks in zoete pittige saus

KERUPUK

Kroepoek

Sally's Indonesian Kitchen Menu

KOFFIE/THEE MET SPEKKOEK

33.50

VEGA MENU SAYUR

KETOPRAK

Mihoen tahu, taugé en een pittige pindasaus

of

SATE TAHU

3 stokjes geroosterde tahu sate met kruidige pindasaus

Sally's Indonesian Kitchen Menu

Geserveerd op een bord

 

NASI PUTIH of NASI KUNING

Witte rijst of kokos kurkuma rijst

TAHU TELOR

Omelet met tahu en tauge, gekruid
in geurige soja-pindasaus

SAMBAL GORENG BUNCIS

Geroerbakte boontjes
met knoflook en rode pepers

OSENG-OSENG TAHU TEMPEH

Geroerbakte tahu en tempe met lichte sojasaus

GADO-GADO

Geblancheerde groente met dressing van pinda’s

SAMBAL GORENG TELOR

Ei in pittige saus

ACAR KETIMUN

Komkommer in zoetzuur

KERIPIK KENTANG

Aardappelsticks in zoetpittige saus

EMPING

Chips van melinjo noten

KERUPUK

Kroepoek

Sally's Indonesian Kitchen Menu

KOFFIE of THEE MET SPEKKOEK

30.50

 

MENU ANEKA SATE

SOTO AYAM

Javaanse kippensoep met glasnoedels, taugé en ei

of

LUMPIA

Knapperige loempia’s gevuld met kip en groenten

Sally's Indonesian Kitchen Menu

losse gerechten van diverse satés

SATE AYAM

Geroosterde kipsaté met kruidige pindasaus

SATE DOMBA

Geroosterde lams-saté met sojasaus

SATE MARANGGI

Geroosterde runderhaas saté met geurige soja-pindasaus

LONTONG

Witte rijst in blokjes gesneden

SAMBAL GORENG BUNCIS

Geroerbakte boontjes met knoflook en rode pepers

ACAR KETIMUN

Komkommer in zoetzuur

KERIPIK KENTANG

Aardappelsticks in zoete pittige saus

KERUPUK

Kroepoek

Sally's Indonesian Kitchen Menu

KOFFIE of THEE MET SPEKKOEK

29.50

MENU UNTUK ANAK-ANAK

kindermenu

LUMPIA

Knapperige loempia gevuld met kip en groenten

Sally's Indonesian Kitchen Menu

BAMI GORENG

Gebakken noedels

of

NASI GORENG

Gebakken rijst

SATE AYAM

kipsaté met pindasaus

Sally's Indonesian Kitchen Menu

ES ANAK-ANAK

Kinderijs

16.00

Bijgerechten

NASI PUTIH

Witte rijst

2,50

BAMI of NASI GORENG

Gebakken rijst / bami

4.00

NASI KUNING

Kokos kurkuma rijst

4.00

ORAK ARIK

Roerbak van groenten en eieren

8.75

KERUPUK

Kroepoek

3.00

SAMBAL GORENG TELOR

Ei in pittige saus

4.50

PISANG GORENG

Gebakken banaan

5.00

PERKEDEL KENTANG

Aardappelkoekjes met gehakt

6.50

EMPING

Chips van gefermenteerde melinjo noten

3.00

Nagerechten

KUE LAPIS LEGIT

Spekkoek met bolletje vanille ijs

7.50

ES CENDOL

Glas gevuld met palmsuiker, jackfruit en kokosmelk

6.50

MANGGA ES KRIM

Verse mango met mango ijs

8.50

ES KELAPA MUDA

Kokos ijs met jonge klapper en rozensiroop

8.50

KOPI DENGAN ES

Cappuccino met vanille-roomijs en kletskop

6.25

0