Sally's Kitchen Catering Service

Sally’s Catering ontzorgt

U heeft iets te vieren of te herinneren en u wilt uw gasten thuis of op een andere locatie op Indonesische wijze verwennen? Sally ontzorgt u volledig bij groepen vanaf 20 personen waar u dat maar wil. Niet alleen verzorgt Sally’s Kitchen heerlijk maaltijden op uw feest, bruiloft of andere gelegenheid, Sally biedt ook de mogelijkheid voor een passende selectie van witte- en rode wijnen die perfect samengaan bij haar gerechten aan.

 

We stemmen eerst met u af wat uw wensen en eventueel dieetwensen zijn. We komen op de door uw gewenste tijd met alles wat nodig is om van uw feest of samenzijn een heerlijke herinnering te maken.

 

De gerechten worden door ons meegenomen in speciale thermodozen. We nemen ook warmhoudschalen, branders en servies om de gerechten uit te serveren. Indien gewenst kunnen we ook (Bamboe-)borden, bestek en servetten leveren.

 

Bezorgen doen we tussen 17.30 en 18.00 uur. We zetten alles voor u klaar op locatie en als het zover is, kunnen de gasten direct aanschuiven. We maken met u een afspraak om de spullen weer op te halen. Geen stress, de afwas doet ons team.

Sally's Kitchen Amersfoort | Catering Service

Heeft u een kleiner gezelschap?

Ook voor kleinere gezelschappen tot 20 personen heeft Sally’s Catering Service een oplossing. Alle gerechten worden warm ingepakt in een thermodoos, die tussen 17.15 en 18.00 kan worden afgehaald. U gebruikt dan alleen uw eigen borden en schalen, die u het beste even voorverwarmd.

 

Nieuwsgierig geworden? Bel Sally of email: info@sallyskitchen.nl