Over Sally

Sally Runkat werd geboren in Jakarta, Indonesië. Ze groeide op in de grote stad, waar ze alles leerde over de Indonesische keuken. Sally studeerde af aan de Hogere Hotelschool in Jakarta. Sally werkte in Jakarta bij verschillende restaurants in de stad. Haar stage volgde ze bij een Indonesisch restaurant in Den Dolder.

Over Patrick

Patrick van Os volgde o.a. een opleiding aan de IVA autoschool in Driebergen. Al snel bleek dat gastvrijheid en mensen ontvangen hem meer past. Hij vervolgde zijn studie aan de Hogere Hotelschool in Maastricht. In zijn vrije tijd werkte Patrick tijdens zijn studie bij een Indonesisch restaurant in Den Dolder.

Sally’s Kitchen

Sally en Patrick ontmoetten elkaar begin jaren ’90 in Indonesisch restaurant Anak Depok in Den Dolder. In 1993 komt Sally voorgoed terug naar Nederland, waar zij zich verder verdiept in de Indonesische keuken. Patrick werkt aan zijn passie: gastvrijheid. Hij professionaliseert zijn kennis van het horecavak. Hij werkte o.a. in Mariënhof in Amersfoort, Hotel Restaurant Ampt van Nijkerk en de laatste 8 jaar als hotelmanager in het Berghotel Amersfoort.
Op 1 april 2016 is Indonesisch Restaurant “Sally’s Kitchen” in Amersfoort geopend.
Sally's Logo

Alvast een kijkje nemen?

Wilt u eerst even een kijkje nemen in Sally’s restaurant?

Start hiernaast de virtual tour.

Alvast van harte welkom!

Sally, Patrick en het gehele team.

0