Over Sally

Sally Runkat werd geboren in Jakarta, Indonesië. Ze groeide op in de grote stad, waar ze alles leerde over de Indonesische keuken. Sally studeerde af aan de Hogere Hotelschool in Jakarta. Sally werkte in Jakarta bij verschillende restaurants in de stad. Haar stage volgde ze bij een Indonesisch restaurant in Den Dolder.

Over Patrick

Patrick van Os volgde o.a. een opleiding aan de IVA autoschool in Driebergen. Al snel bleek dat gastvrijheid en mensen ontvangen hem meer past. Hij vervolgde zijn studie aan de Hogere Hotelschool in Maastricht. In zijn vrije tijd werkte Patrick tijdens zijn studie bij een Indonesisch restaurant in Den Dolder.

Sally’s Kitchen

Sally en Patrick ontmoetten elkaar begin jaren ’90 in Indonesisch restaurant Anak Depok in Den Dolder. In 1993 komt Sally voorgoed terug naar Nederland, waar zij zich verder verdiept in de Indonesische keuken. Patrick werkt aan zijn passie: gastvrijheid. Hij professionaliseert zijn kennis van het horecavak. Hij werkte o.a. in Mariënhof in Amersfoort, Hotel Restaurant Ampt van Nijkerk en de laatste 8 jaar als hotelmanager in het Berghotel Amersfoort.
Op 1 april 2016 is Indonesisch Restaurant “Sally’s Kitchen” in Amersfoort geopend.
Sally's Logo

Alvast een kijkje nemen?

Wilt u eerst even een kijkje nemen in Sally’s restaurant?

Start hiernaast de virtual tour.

We zijn al best trots op ons restaurant, maar we zijn nog niet klaar. We gaan er alles aan doen om van Sally’s Kitchen uw warme huiskamer te maken. Een moment van rust en genieten; een begrip in Amersfoort.

Alvast van harte welkom!

Sally, Patrick en het gehele team.

Sally’s Kitchen is al weer bijna 4 jaar een begrip in Amersfoort.
In die tijd hebben we erg veel tevreden gasten mogen ontvangen.

We blijven u uitnodigen om ons tips te geven om ons te verbeteren.
Het leukste is het als u dit meteen in het restaurant laat weten.
Op Google en Resengo kunt u anderen ook laten weten hoe uw avondje bij Sally’s was.

Wellicht wilt u gewoon nog even iets kwijt naar aanleiding van uw bezoek.
Via een berichtje kunt u snel een tip of suggestie kwijt.
We komen hier zsm bij u op terug.