Sally’s Reviews

Gasten nemen regelmatig de moeite om na een diner bij Sally’s Kitchen een review te schrijven. Wij willen u danken voor de soms hartverwarmende reviews en tips.

Wij waarderen dit bijzonder en we hopen, dat u ons en anderen wilt laten weten wat goed is of wat beter kan. Sally’s team luistert hier goed naar en het help ons enorm om u een top service en een geweldige avond te blijven geven.

We hebben een aantal quotes uit de reviews hieronder geciteerd, die verder in zijn geheel terug te vinden zijn op Google , BonChef.nl of Iens.nl.

“Al vanaf de opening eten wij hier regelmatig. Het is echt heerlijk. De bediening is super vriendelijk. De akoestiek is heel erg verbeterd, de echo’s zijn verdwenen. Een aanrader voor iedereen die van echt Indonesisch eten houdt”

“Aangezien eerdere bezoeken steeds zeer goed bevielen, komen we steeds terug. Gisteravond was het ook weer fantastisch, we hadden diverse gerechten besteld om met zijn drieën te delen en elk gerecht was weer raak.”

“Donderdag avond heerlijk gegeten, fantastisch Indonesisch eten. Denk op zaterdag nog steeds met plezier en een grote glimlach op mijn gezicht terug aan het smakelijke eten.”

“Ons tweede bezoek aan dit prachtig en met heel veel zorg ingerichte restaurant. Net als bij ons eerste bezoek viel ons het hartelijke ontvangst en de prettige sfeer op. We hebben er daarnaast weer heerlijk gegeten. Alles is met zorg en liefde bereid.”

“…..ik vroeg of het eten niet te pittig is en of het milder gemaakt kon worden. De serveerster ging naar de keuken en kwam terug met een klein voorproefje, zodat ik kon proeven hoe pittig het was. Ik was onder de indruk op zijn zachtst gezegd.”

“Geweldige avond gehad bij Sally’s. Gezellig ingericht, met een doorkijkje naar de keuken. Het eten is echt verrukkelijk! Vooral de rendang en ayam panggang was om te smullen. Prima prijsstelling, complete avond driegangen, koffie, wijnen voor 37,50 pp.”

“Gisteravond gegeten in dit leuke originele Indonesisch restaurant. Ze werken hier meer met menu’s dan met rijsttafels. Maar, er is mogelijkheid tot het bestellen van losse gerechten wat wij ook gedaan hebben. Ieder gerecht was van zeer hoge kwaliteit!”

“Wij kozen voor de sotosoep en daarna volgde sate, kabeljauw, rendang en kippendijen op indisch wijze. Enorm lekker gegeten. De bediening was fantastisch, de heren die er liepen waren leuk grappig en gezellig.”

“We waren hier al eerder geweest. Toen was het eten ook al heerlijk maar was de bediening nog zeker geen geoliede machine. Goed om deze keer te zien dat ze hun draai hebben gevonden! De bediening was oplettend, geïnteresseerd en hartelijk.” 

<script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-73551847-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); </script>
0