Maandmenu

Indonesisch variëren

Sally’s Maandmenu

De maandmenu’s blijken erg gewild te zijn. Ongeveer een derde van onze gasten kiest voor een verrassend maandmenu. Sally en haar team hebben zich weer laten inspireren.

Vanaf Woensdag 18 oktober is er een geheel vernieuwd maandmenu.
Deze keer met een combinatie van kip, rundvlees, omelet en meer.

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur. En op uw verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 15 oktober 2017

 Voorgerecht

LUMPIA SEMARANG

Loempia gevuld met kip, gedroogde garnalen en bamboe-scheuten

Gerechten

NASI PUTIH

Witte rijstAYAM WOKU

Kip in pikante saus met kunyit-wortel en Indonesische basilicumTELOR DADAR PADANG

Omelet met groente en geraspte kokosSATÉ AYAM

Geroosterde kipsaté met kruidige pindasausTONGSENG DAGING SAPI

Gesmoord rundvlees in kokosmelk en ketjapPERKEDEL JAGUNG

MaiskoekSAYUR OSENG BUNCIS

Geroergebakte boontjes met lichte ketjap

Bijgerechten

ACAR KETIMUN

Komkommer in zoet-zuurKERIPIK KENTANG

Aardappelsticks in zoet-pittige sausKRUPUK

kroepoek

Nagerecht

ES KALAPA DADAR GULUNG

Met palmsuiker gevuld flensje met kokos-ijs

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele menu 32.50 p.p.
(Minimaal 2 personen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Weingut Steinmühle Opus 740 Cuvée trocken 2014

Weiss-Grauburgunder, Duitsland

Witte wijn met elegant fruitige, mild droge en
harmonieus-minerale smaak

Glas 4.95 | Fles 29.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Clos Pons Alges, 2011
Costers del Segre, Spanje

Rode wijn van Tempranillo-, Garnacha- en Syrah-duiven, gerijpt op Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten

Glas 4.95 | Fles 29.50

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen