Maandmenu

Indonesisch variëren in 3 gangen

Sally’s Maandmenu

De 3-gangen maandmenu’s zijn erg gewild. Veel van onze gasten kiezen voor een verrassend maandmenu. Sally reist regelmatig terug naar haar familie in Indonesië voor nieuwe inspiratie.

Vanaf woensdag 15 januari is er weer een nieuw inspirerend maandmenu.
Deze keer met o.a. een indonesisch sausijsje, garnalen, omelet en meer!

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur en op verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 14 januari 2020

 Voorgerecht

SOSIS SOLO

suacijs | rundergehakt | kokosmelk | ei

Hoofdgerecht

NASI PUTIH of NASI KUNING

witte of gele rijst

UDANG BELADO

garnaal | rode lombok | gember

AYAM BESENGEK

kipdij | tamarinde | sereh

 SATÉ PADANG

kip | kunjit | kokosmelk

SAYUR LABU SIAM

cayotte | knoflook | sjalotjes

TAHU TELOR

omelet | tahu | soya

ACAR

komkommer in zoet-zuur

KRIEPIEK KENTANG

aardappelsticks in zoet-pittige saus

KRUPUK

 kroepoek

Nagerecht

BUBUR KETAN HITAM

kleefrijst | kokos | palmsuiker

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele 3-gangen menu 35.50 p.p.
(Per tafel te bestellen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Caselletti Zinfandel, rood  

Puglia, Italië

donker | kracht | zoet fruit | specerijen

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Domaine Gravallon Lathuiliere

Beaujolais Chardonnay, Frankrijk

witte perzik | abrikozen | verse amandel

 

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Moet u nog rijden? Probeer dan eens : Removed Chardonnay, alcoholvrij
Gemaakt van gede-alcoholiseerde witte Chardonnay-wijn

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen