Maandmenu

Indonesisch variëren in 3 gangen

Sally’s Maandmenu

De 3-gangen maandmenu’s zijn erg gewild. Veel van onze gasten kiezen voor een verrassend maandmenu. Sally reist regelmatig terug naar haar familie in Indonesië voor nieuwe inspiratie.

Vanaf vrijdag 8 november is er weer een nieuw inspirerend maandmenu.
Deze keer met o.a. geitenvlees, kip, garnalen en meer!

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur en op verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 9 november 2019

 Voorgerecht

MARTABAK

flensje | rundergehakt | currykruiden

Hoofdgerecht

NASI PUTIH

witte rijst

DAGING BUMBU RUDJAK

rundvlees | rode lombok | gember

AYAM RENDANG

kip | kokosmelk | sereh

 SATÉ KAMBING

geitenvlees| soja-pindasaus

BUNCIS KECAP UDANG

boontjes| garnaaltjes | kecap manis

TELOR BELADO

ei | rode lombok

ACAR

komkommer in zoet-zuur

KRIEPIEK KENTANG

aardappelsticks in zoet-pittige saus

KRUPUK

 kroepoek

Nagerecht

ES COKLAT

truffelijs | slagroom

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele 3-gangen menu 35.00 p.p.
(Per tafel te bestellen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Caselletti Zinfandel, rood  

Puglia, Italië

donker | kracht | zoet fruit | specerijen

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Sisquella 2016, Clos Pons Wit

Costers del Segre, Catalonië

witte bloemen | aromatische kruiden | sensueel | expressief

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Moet u nog rijden? Probeer dan eens : Removed Chardonnay, alcoholvrij
Gemaakt van gede-alcoholiseerde witte Chardonnay-wijn

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen