Sally’s Maandmenu
De 3-gangen maandmenu’s zijn erg gewild. Veel van onze gasten kiezen voor een verrassend maandmenu. Sally reist regelmatig terug naar haar familie in Indonesië voor nieuwe inspiratie.
Vanaf woensdag 23 september is er weer een nieuw en inspirerend maandmenu.
Deze keer met o.a. lam- en rundvlees!
Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur en op verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.
Updated 30 september 2021
Voorgerecht
PANGSIT UDANG
Flensje gevuld met garnaal, wortel en bosui
Hoofdgerecht
NASI PUTIH
witte rijst
IKAN MANGUT
kabeljauw | kokos | koenjit
DAGING BUMBU RUDJAK
rundvlees | laos | limoenblad | rode lombok
SATÉ MANIS
lam | ketjap | pindasaus
BUNCIS TEMPE KECAP
boontjes | tempe | soja
TELOR SEMUR PEDAS
ei | soya | pepers
ACAR
komkommer in zoet-zuur
KRIEPIEK KENTANG
aardappelsticks in zoet-pittige saus
KRUPUK SINGKONG
casave kroepoek
Nagerecht
ES LAPIS LEGIT
spekkoek | vanille-ijs

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu
Caselletti Zinfandel Rood
Puglia, Italië
donker| kracht | zoet fruit | specerijen
Glas 5.25 | Fles 32.50
Le Piqeonnier Costières de Nimes
Nîmes, Zuid-Frankrijk
fris | aromatisch| licht | tikje spicy
Glas 5.25 | Fles 32.50
Moet u nog rijden? Probeer dan eens : Removed Chardonnay, alcoholvrij
Gemaakt van gede-alcoholiseerde witte Chardonnay-wijn
Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen