Maandmenu

Indonesisch variëren

Sally’s Maandmenu

De maandmenu’s blijken erg gewild te zijn. Ongeveer een derde van onze gasten kiest voor een verrassend maandmenu. Sally en haar team hebben zich weer laten inspireren.

Vanaf Woensdag 11 april is er een geheel vernieuwd maandmenu.
Deze keer vis, kip, rundvlees en nog veel meer!

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur. En op uw verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 8 April 2018

 Voorgerecht

Lumpia Terbuka

Open lumpia gevuld met groente, kip, rijstvermicelli en ei

Gerechten

Nasi Putih

Witte rijst

Ikan Bumbu Bali

Kabeljauw gekruid met sereh, salamblad en rode lombok

Semur Ayam

Kip gestoofd in saus van ketjap en gember

Saté Manis

Runderhaas-saté gemarineerd in soja en ketumbar, geserveerd met milde pindasaus

Sayur Lodeh

Gemengde groenten gegaard in kokos

Tahu Telor

Gekruide omelet met tahu met soja-pindasaus

Bijgerechten

Acar Ketimun

Komkommer in zoet-zuur

Keripik Kentang

Aardappelsticks in zoet-pittige saus

Kerupuk

Kroepoek

Nagerecht

Es Lapis Legit Dengan Kayu Manis

Spekkoekijs met kaneelkoekje van Verkade

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele menu 33.50 p.p.
(Minimaal 2 personen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Blanc dAmour AOP, 2017Grignan-les-Adhemar, Rhône, Frankrijk

Volle krachtige wijn van typische Rhône-druiven.
Perfecte balans tussen tropisch fruit, perzik en acacia

Glas 4.95 | Fles 29.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Caseletti Negroamaro, 2015
Puglia, Italië

Donkerrode wijn van negroamaro-druif, geur van gekonfijt fruit, zacht, kruidig en zwoel

Glas 4.95 | Fles 29.50

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen