Maandmenu

Indonesisch variëren

Sally’s Maandmenu

De maandmenu’s blijken erg gewild te zijn. Ongeveer een derde van onze gasten kiest voor een verrassend maandmenu. Sally en haar team hebben zich weer laten inspireren.

Vanaf Woensdag 20 juni is er een geheel vernieuwd maandmenu.
Deze keer garnalen, kip, rundvlees en nog veel meer!

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur. En op uw verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 21 juni 2018

 Voorgerecht

Salade Mangga

Mango-salade met dressing van licht pikante palmsuiker en pinda

Hoofdgerecht

Nasi Putih

Witte rijst

Daging Semur

Met nootmuskaat gesmoord rundvlees in milde sojasau

Ayam Rica-Rica

Kip in pittige saus van rode lombok en tomaa

Saté Udang Manis

Garnalen-saté gemarineerd in ketumbar en djinte

Tumis Jagung Muda Dan Kapri

Geroerbakte jonge mais en peultjes in geurende bouillo

Telor Bumbu Opor

Gekookt ei in saus van santen en kunji

Acar

Komkommer in zoet-zuu

Keripik Kentang

Aardappelsticks in zoet-pittige sau

Krupuk Singkong

Cassave-kroepoe

Nagerecht

Es Kelapa Muda

Kokos-ijs met rozensiroop en jonge kokos

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele menu 33.50 p.p.
(Minimaal 2 personen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Baronnie de Montgaillard, Rosé 2017Condamine Bertrand, Languedoc, Frankrijk

Elegant, fris maar ook krachtig, aroma’s van gekonfijt fruit en framboos

Glas 4.95 | Fles 29.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Falanghina del Sannio ‘Svelato’, wit, 2016 Falanghina del Sannio, Campania, Italië

Volle kleur, veel geur met tonen van bloemen en specerijen.

Glas 4.95 | Fles 29.50

Moet u nog rijden? Probeer dan eens : Removed Chardonnay, alcoholvrij
Gemaakt van gede-alcoholiseerde witte Chardonnay-wijn

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen