Maandmenu

Indonesisch variëren in 3 gangen

Sally’s Maandmenu

De 3-gangen maandmenu’s blijken erg gewild te zijn. Veel van onze gasten kiezen voor een verrassend maandmenu. Sally en haar team hebben zich weer laten inspireren.

Vanaf woensdag 23 januari is er weer een nieuw maandmenu.
Deze keer rundvlees, kipdijen, tofu en nog veel meer!

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur. En op uw verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 22 april 2019

 Voorgerecht

LAKSA KUNING

 soep | kip | kokos | garnaal

Hoofdgerecht

NASI PUTIH

witte rijst

DAGING KARMANACI

rundvlees | sojasaus | ketumbar

AYAM BESENGEK

 kippendij | tamarinde | sereh | kokos

 SATE KAMBING

geitenvlees | gember | soyasaus

PETJIL

groenten | kentiur | pinda

TELOR ACER KUNING

ei | kunjit

ACAR

komkommer in zoet-zuur

KRIEPIEK KENTANG

aardappelsticks in zoet-pittige saus

KRUPUK

 kroepoek

Nagerecht

PARFAIT LAPIS LEGIT

parfait | spekkoek | framboos

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele 3-gangen menu 34.50 p.p.
(Per tafel te bestellen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Nits de Boira, rood  

Catalunya, Spanje

Heerlijk bij vrijwel alle gerechten. Aroma van kersen, rood fruit en licht floraal

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Cheverny, wit droog

Loire, Frankrijk

80% Souvignon Blanc en 20% Chardonay. Een uitbundig aroma met impressies van buxus en grassigheid.

Glas 5.25 | Fles 32.50

Moet u nog rijden? Probeer dan eens : Removed Chardonnay, alcoholvrij
Gemaakt van gede-alcoholiseerde witte Chardonnay-wijn

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen