Maandmenu

Indonesisch variëren in 3 gangen

Sally’s Maandmenu

De 3-gangen maandmenu’s blijken erg gewild te zijn. Veel van onze gasten kiezen voor een verrassend maandmenu. Sally en haar team hebben zich weer laten inspireren.

Vanaf zaterdag 6 juli is er weer een nieuw maandmenu.
Deze keer met o.a. rundvlees met rode peper en meer!

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur. En op uw verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 6 juli 2019

 Voorgerecht

LEMPER

 kleefrijst | kip | kokos

Hoofdgerecht

NASI PUTIH

witte rijst

AYAM MAS UDIN

kip | koenjit | daon jeruk

DAGING BUMBU RUJAK

 rundvlees | rode pepers | trassi

 SATE AYAM

kipsaté | pindasaus

OSENG KACANG PANJANG UDANG

kouseband | garnaal | soya

TEMPÉ KERING

tempé | gula jawa

ACAR

komkommer in zoet-zuur

KRIEPIEK KENTANG

aardappelsticks in zoet-pittige saus

KRUPUK

 kroepoek

Nagerecht

ES KELAPA MUDA

kokosijs | rozensiroop | jonge klapper

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele 3-gangen menu 34.50 p.p.
(Per tafel te bestellen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Caselletti Zinfandel, Rood   

Puglia, Italië

Donker kracht | Zoet fruit | Specerijen

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Falanghina del Sannio, Wit

Campania, Italië

Volle kleur | veel geur | bloemen | Specerijen

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Moet u nog rijden? Probeer dan eens : Removed Chardonnay, alcoholvrij
Gemaakt van gede-alcoholiseerde witte Chardonnay-wijn

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen