Maandmenu

Indonesisch variëren in 3 gangen

Sally’s Maandmenu

De 3-gangen maandmenu’s zijn erg gewild. Veel van onze gasten kiezen voor een verrassend maandmenu. Sally reist regelmatig terug naar haar familie in Indonesië voor nieuwe inspiratie.

Vanaf donderdag 12 september is er weer een nieuw maandmenu.
Deze keer met o.a. rundvlees, kip, garnalen, nangka vrucht en meer!

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur en op verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 12 september 2019

 Voorgerecht

SOTO BETAWI

runderbouilion | aardappel | bosui

Hoofdgerecht

NASI PUTIH

witte rijst

DAGING BELADO

rundvlees | rode lombok | gember

AYAM PANGGANG

kip | kemiri | nootmuskaat | soya

 SATÉ UDANG

garnaal | sojasaus

SAYUR NANGKA MUDA

nangka-vrucht | kouseband | kokos

ORAK ARIK

roerei | groenten

ACAR

komkommer in zoet-zuur

KRIEPIEK KENTANG

aardappelsticks in zoet-pittige saus

KRUPUK

 kroepoek

Nagerecht

DADAR GULUNG DENGAN ES

ijs | palmsuiker | flensje | kokos

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele 3-gangen menu 35.00 p.p.
(Per tafel te bestellen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Chateau Montner, Vieille Vignes, rood  

Côtes du Roussillon de Villages, Frankrijk

zacht en rijp donker fruit, kruidig met specerijen

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Chateau Réthoré Davy, Le Chapitre Pinot Gris, wit

Loire,

Frankrijk

fris, peer en appel, aromatisch en bloemig

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Moet u nog rijden? Probeer dan eens : Removed Chardonnay, alcoholvrij
Gemaakt van gede-alcoholiseerde witte Chardonnay-wijn

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen