Maandmenu

Indonesisch variëren in 3 gangen

Sally’s Maandmenu

De 3-gangen maandmenu’s blijken erg gewild te zijn. Ongeveer een derde van onze gasten kiest voor een verrassend maandmenu. Sally en haar team hebben zich weer laten inspireren.

Vanaf woensdag 23 januari is er weer een nieuw maandmenu.
Deze keer rundvlees, kipdijen, tofu en nog veel meer!

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur. En op uw verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 22 januari 2019

 Voorgerecht

LUMPIA TERBUKA

 loempia gevuld met kip, groenten en garnalen

Hoofdgerecht

NASI PUTIH

witte rijst

RAWON

rundvlees met kluwak noten en djerukblad

AYAM RICA

 kippendij in rode lombok met tomaat en limoen

 SATE LOSSO

rundvleessaté met gember en pindasaus

TUMIS LABU SIAM

chayotte met tofu en sjalotjes

TAHU TELOR

ei en tahu in sojasaus met pinda’s

ACAR

komkommer in zoet-zuur

KRIEPIEK KENTANG

aardappelsticks in zoet-pittige saus

KRUPUK

 kroepoek

Nagerecht

ES COKLAT

chocolade-ijs met framboos en room

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele 3-gangen menu 34.50 p.p.
(Per tafel te bestellen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

La Vigne des Sablons Vouvray, wit half-zoet  

Loire, Frankrijk

Tussen droog en zoet met een frisheid die ideaal past bij pittige gerechten

Glas 5.25 | Fles 32.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Domaine Lathuiliere-Gravellon, wit droog

Beaujolais, Frankrijk

100% Chardonnay, elegant en gerijpt met aroma’s van peer en lychees

Glas 5.25 | Fles 32.50

Moet u nog rijden? Probeer dan eens : Removed Chardonnay, alcoholvrij
Gemaakt van gede-alcoholiseerde witte Chardonnay-wijn

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen