Maandmenu

Indonesisch variëren in 3 gangen

Sally’s Maandmenu

De 3-gangen maandmenu’s zijn erg gewild. Veel van onze gasten kiezen voor een verrassend maandmenu. Sally reist regelmatig terug naar haar familie in Indonesië voor nieuwe inspiratie.

Vanaf woensdag 23 september is er weer een nieuw en inspirerend maandmenu.
Deze keer met o.a. lam- en rundvlees!

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur en op verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 30 september 2021

 Voorgerecht

PANGSIT UDANG

Flensje gevuld met garnaal, wortel en bosui

Hoofdgerecht

NASI PUTIH

witte rijst

IKAN MANGUT

kabeljauw | kokos | koenjit

DAGING BUMBU RUDJAK

rundvlees | laos | limoenblad | rode lombok

 SATÉ MANIS

lam | ketjap | pindasaus

BUNCIS TEMPE KECAP

boontjes | tempe | soja

TELOR SEMUR PEDAS

ei | soya | pepers

ACAR

komkommer in zoet-zuur

KRIEPIEK KENTANG

aardappelsticks in zoet-pittige saus

KRUPUK SINGKONG

 casave kroepoek

Nagerecht

ES LAPIS LEGIT

spekkoek | vanille-ijs

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele 3-gangen menu 35.50 p.p.
(Per tafel te bestellen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Caselletti Zinfandel Rood

Puglia, Italië

donker| kracht | zoet fruit | specerijen

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Caseletti Zinfandel
Piqeonnier Wit

Le Piqeonnier Costières de Nimes

Nîmes, Zuid-Frankrijk

 

fris | aromatisch| licht | tikje spicy

 

 

Glas 5.25 | Fles 32.50

Moet u nog rijden? Probeer dan eens : Removed Chardonnay, alcoholvrij
Gemaakt van gede-alcoholiseerde witte Chardonnay-wijn

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen

0