Maandmenu

Indonesisch variëren

Sally’s Maandmenu

De maandmenu’s blijken erg gewild te zijn. Ongeveer een derde van onze gasten kiest voor een verrassend maandmenu. Sally en haar team hebben zich weer laten inspireren.

Vanaf Donderdag 1 november is er weer een nieuw maandmenu.
Deze keer garnalen, kip, geitenvlees en nog veel meer!

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur. En op uw verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 30 oktober 2018

 Voorgerecht

PANGSIT UDANG

 flensjes gevuld met garnaal, wortel en bosui

Hoofdgerecht

NASI PUTIH

witte rijst

SATE AYAM BUMBU LAOS

kippendij met laos en pindasaus

GULAI KAMBING

 geitenvlees in kokosmelk met kardemon en gember

 AYAM CABE IJO

kippendij met groene lombok en sereh

OSENG OSENG BUNCIS TAHU

boontjes met tofu en sojasaus

TELOR BUMBU PETIS

gekookte ei met garnalen pasta en limoen blad

ACAR

komkommer in zoet-zuur

KRIEPIEK KENTANG

aardappelsticks in zoet-pittige saus

KRUPUK

 kroepoek

Nagerecht

ES KAYU MANIS

Kaneel-ijs en bananenwalnoot cake

 
 
Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele menu 33.50 p.p.
(Per tafel te bestellen)
 

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Caseletti Negroamaro, rood 

Puglia, Italië 

Donkerrode wijn uit Italië met de geur van gekonfijt fruit, zacht, kruidig en zwoel

Glas 4.95 | Fles 29.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Poujol Lacoste Viognier, wit 

Cave St. Maurice, Frankrijk 

Een volle wijn met frisheid van limoen met aroma’s van mango, meloen en vanille

Glas 4.95 | Fles 29.50

Moet u nog rijden? Probeer dan eens : Removed Chardonnay, alcoholvrij
Gemaakt van gede-alcoholiseerde witte Chardonnay-wijn

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen