Maandmenu

Indonesisch variëren

Sally’s Maandmenu

De maandmenu’s blijken erg gewild te zijn. Ongeveer een derde van onze gasten kiest voor een verrassend maandmenu. Sally en haar team hebben zich weer laten inspireren.

Vanaf Woensdag 17 januari is er een geheel vernieuwd maandmenu.
Deze keer met een combinatie van kip, rundvlees, omelet en meer.

Met kleurrijke en afwisselende gerechten laten we u kennis maken met de exotische uithoeken van de archipel.
Gerechten van mild gekruid, subtiel zoet tot fris zuur. En op uw verzoek nog net wat extra.
Moderne en afwisselende gerechten laten de creativiteit en tradities van Sally’s keuken spreken.

Updated 15 januari 2018

 Voorgerecht

Laksa

Kippenbouillon met kokosmelk, gevuld met kleine garnalen, rijstvermicelli, taugé en ei

Gerechten

Nasi Putih

Witte rijst

Daging Pedas

Gestoofd rundvlees gekruid met laos, salamblad en lombok

Ayam Opor

Kip gestoofd in kokosmelk met kemiri-noten

Saté Kambing Bumbu Ketumbar

Lamssaté gemarineerd met saus van koriander en komijn

Tumis Broccoli Tahu

Geroergebakte broccoli met tahu en knoflook

Gulai Telor

Gekookt ei in saus van gember en limoengras

Bijgerechten

Acar Ketimun

Komkommer in zoet-zuur

Keripik Kentang

Aardappelsticks in zoet-pittige saus

Kerupuk

Kroepoek

Nagerecht

Es Coklat Dengan Saus Vanilla

Chocolade-ijs met vanillesaus en een kletskop van speculaas

Sally's Indonesian Kitchen Menu
 
Gehele menu 32.50 p.p.
(Minimaal 2 personen)

Sally’s Wijnsuggesties bij het Maandmenu

Pelassa Roero Arneis, 2016

Piemonte, Italië

Witte wijn met fruitige frisheid van perzik en abrikoos, en aromatisch minerale smaak

Glas 4.95 | Fles 29.50

Sally's Wijnsuggestie
Sally's Wijnsuggestie

Clos Pons Alges, 2011
Costers del Segre, Spanje

Rode wijn van Tempranillo-, Garnacha- en Syrah-duiven, gerijpt op Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten

Glas 4.95 | Fles 29.50

Vraag naar Sally’s Wijnkaart voor andere wijnen